Footer2015

Twitter Twitter Twitter print
Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Tesso-lehti on tullut taipaleensa päähän.
12.12.2016

Paperisen Tesso-lehden tuottamis- ja jakelukustannukset ovat kasvaneet jo usean vuoden ajan, ja supistuvien resurssien vuoksi sen julkaisemisesta on tullut liian kallista.

Tesso on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä sosiaali- ja terveysministeriön yhdessä julkaisema sosiaali- ja terveyspoliittinen aikakauslehti. Jatkossa molemmat julkaisijat keskittyvät entistä enemmän digitaalisten kanavien ja tuotteiden käyttöön viestinnässään. Tesson artikkeleita pääsee lukemaan vielä toistaiseksi näillä verkkosivuilla.

Kiitos yhteisestä taipaleesta ja erinomaisesta lukijapalautteesta kaikille Tesson lukijoille. Kaikki hyväkin loppuu aikanaan, mutta jatketaan yhteydenpitoa digikanavilla!

Päivi Väyrynen, päätoimittaja

Tilaa STM:n uutiskirje

STM viestii aktiivisesti verkossa – seuraa verkko­sivujamme osoitteessa stm.fi ja Twitter-tiliämme @STM_uutiset. Ajankohtaiset tiedot sote- ja maakuntauudistuksesta löydät osoitteesta alueuudistus.fi. Voit myös tilata uutiskirjeitä tai tiedotteita suoraan sähköpostiisi (stm.fi/uutiskirjeet tai stm.fi/tilaukset). Uutiskirjeistä saat koottua tietoa esimerkiksi sote-uudistuksen valmistelusta, kärkihankkeista sekä ajankohtaisista kuntia ja sote-toimijoita koskevista asioista.

Tilaa THL:n uutiskirje

Haluatko pysyä kärryillä sote-uudistuksesta, THL:n uusista tutkimuksista ja kuulla tapahtumiemme parhaat palat?

Joka kuukausi ilmestyvästä päättäjäuutiskirjeestämme saat kätevän koonnin tärkeimmistä sosiaali- ja terveysalan ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

Kaikki THL:n julkaisemat uutiskirjeet voit tilata sivuiltamme osoitteesta thl.fi/uutiskirjeet.

Kysely

Syötkö työpaikkaruokalassa?